back to top

EA Sports FC 24 ima novo lice na naslovnici!

OBJAVLJENO

U zadnjih nekoliko dana dobili smo dosta informacija, što službenih što ne službenih, o EA Sports FC 24. No, već smo naviknuli na to kada dođe ovo vrijeme godine. Prema neslužbenim informacijama, nova nogometna igra EA Sports FC 24 imat će novo lice na naslovnici, a riječ je o Norveškom robotu, Erlingu Brautu Haalandu.

Unazad tri godine, na naslovnicama igre, nalazio se Francuz Kylian Mbappé. Osim toga, dobili smo informacije o potencijalnoj slici na naslovnici. Navodno bi trebao biti Haaland kako se priprema uputiti udarac u meču Lige prvaka. Haaland će se pojaviti i na naslovnici Ultimate Editiona, ali će biti u društvu još 30-ak nogometaša i nogometašica.

EA Sports FC 24 ima novo lice na naslovnici! TEHIX
Koncept naslovnice EA Sports FC 24

Iako mnogi misle da je ovo logičan potez EA Sportsa, Haaland na društvenim mrežama, koje su bile velika reklama prijašnjim igrama, ima puno manje aktivnosti nego što je imao Mbappé. S druge strane, Haaland trenutno igra u Engleskoj, gdje su nogometne igre i najprodavanije. Također je osvajač Lige prvaka i Premier lige, a uz to je i najučinkovitiji strijelac lige u jednoj sezoni. Skoro pa je i sigurno kako će Erling Haaland biti najbolji nogometaš 2023., što naravno donosi određenu promociju igri.

Zadnji razlog zbog kojeg skoro cijeli FIFA, odnosno sada EA FC, community misli da će Haaland biti na naslovnici je njegov ugovor s Nikeom. Nedavno smo saznali kako je EA Sports ušao u sponzorstvo s Nikeom. Stvari za sada ne izgledaju dobro za Mbappéa.

Za kraj, potencijalni datum izlaska EA Sports FC 24 je 29.09. ove godine.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.