back to top

EA opet radi velike greške

OBJAVLJENO

Svi koji redovno igraju Ultimate Team znaju da svaki dan u 19:00 sati EA izbacuje nove stvari kao su kartice, SBC i razni objectives. Jučer, u FIFA-u 23 došle su dvije kartice pod nazivom Dynamic Duos, gdje su karticu dobili Jack Harrison i Rodrigo. No na Harrisonovoj kartici je bila slika Rodriga, a na Rodrigovoj slika Harrisona. Kasnije je greška ispravljena, no pravo je pitanje do kada developeri misle raditi ovakve greške?

EA opet radi velike greške TEHIX

Nevjerojatno je da ovo nije bila jedina greška od strane EA Sportsa jučer. U UEFA Marquee Matchups: Napoli FC vs Ajax su u naziv stavili Napoli FC jer ove godine za njega nemaju licencu, a slika je njihov pravi grb. Dolje možete vidjeti kako je to trebalo izgledati

Još jedna jučerašnja greška je bila ta što se unutar paketića nisu pojavljivale specijalne kartice. Dakle na nekoliko sati niste mogli dobiti Road To The Finals ili TOTW, a na društvenim mrežama su mnogli objavljivali slike na kojima je običan Messi, Foden ili Lemar.

Za kraj bismo voljeli istaknuti još jednu grešku koja se dogodila u Ultimate Teamu prije nekoliko dana. Izašao je FUT Heros Pack za 25k coinsa, gdje su samo oni najbrži koji su primijetili grešku uspjeli profitirati. EA je uklonio problem nakon nekoliko minuta. No i tih nekoliko minuta je bilo dovoljno za profit od preko 200k conisa.

EA opet radi velike greške TEHIX

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.