EA nas časti besplatnim F1 22 za ovaj vikend

OBJAVLJENO

Ako ste ljubitelji F1 igre, a i sporta, ovaj ćete vikend uživati i u igri i u utrci. Naime ovaj vikend je rezerviran za Veliku nagradu SAD-a. U pauzi od utrkivanja možete zaigrati novu F1 igru. Ea se u suradnji s Codemastersom sjetio kako bi mogli pružiti šansu svim igračima koji si još nisu uspjeli priuštiti novu F1 igru.

F1 22 će biti besplatan od danas, 20.10. do 25.10. na svim platformama. Ako se nakon ovih pet dana odlučite za kupnju F1 naslova, moći ćete to napraviti po akcijskoj cijeni. Iako popust još nije poznat, sve jedno lijep marketinški potez od EA-a jer se naslov nije baš proslavio. F1 22 ima samo 67% pozitivnih recenzija što ju čini najgorim F1 naslovom od davne F1 2015.

Isplativost ovog besplatnog razdoblja nije upitna. Unatoč svim lošim recenzijama, F1 22 ima najbolje upravljanje bolidima u usporedbi sa svojim prethodnicima. Isprobajte igru pa se možda odlučite počastiti u akcijskoj cijeni.

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.