back to top

EA je ponovno imao probleme sa serverima

OBJAVLJENO

Jučer je EA ponovno imao probleme sa svojim serverima. Igrači FIFA naslova se neće previše začuditi jer smo naviknuli na to. Često se to događa našoj najdražoj kompaniji. No, u takvim trenutcima svi imamo tu jednu single-player igru u koju odemo da ubijemo dosadu. Naravno to ste mogli napraviti i jučer, osim ako je ta igra bila rađena od strane EA.

Twitter, a i ostale društvene mreže, bile su krcate objavama igrača koji se žale da ne mogu igrati nijednu single-player EA igru. Igrači su dobivali poruke poput “prijava nije išla kako je bilo planirano”. Veliki problem je nastao kod igre Star Wars Jedi: Survivor, koja je izašla tek prošli tjedan i ljudi su je masovno igrali. No, bili su spriječeni u igranju i uživanju zbog pada servera.

EA se nije oglasio povodom cijele situacije, te su relativno brzo uklonili problem, ali sigurni smo kako ovo neće biti posljednji put da se ovako nešto dogodilo.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.