back to top

EA Sports FC 24 donosi nikad zanimljiviju nogometnu karijeru

OBJAVLJENO

Postanite najbolji nogometni strateg u povijesti

EA Sports je danas u novoj epizodi svog Deep Dive serijala prikazao sve novitete koji nas očekuju u prvom izadnju EA FC24 odnosno nasljedniku legendarne FIFA-e. Za sve istinske ljubitelje career modova u nogometnim simulacijama PES-ov Master League ili Become A Legend oduvijek su bili bolji od onoga što je imao za ponuditi, ali mislimo da je EA konačno donio prave poteze u poboljšanju ovog aspekta igre.

Kao i u samom videu kreće od menadžer karijere koja se svojom dubinom približava Football Manageru. Napominjem, samo se mrvicu približava, FM je ipak miljama daleko. U karijeri sada će te moći zaigrati kao neko poznato lice s ruba terena i koristiti njihov stil igre. Klopp, Mourihno, Allegri i ostali ovdje su da na sigurno preuzmete njihov stil igre. Ako ste pak za pravi izazov kreirajte svog lika i stvorite sustav igre koji vama odgovara.

Park the bus, gegenpress i ostali stilovi igre uvelike će utjecati na to kako će vaša momčad funkcionirati. Morati će te znati svoju momčad prilagoditi stilu igre. Sada u tome nećete biti sami već će te imati dodatne trenere pomoću kojih će te pratiti i ubrzvati razvoj svojih igrača. Analizirati će te protivnika te s obzirom na njihov stil igre, prednosti i nedostatke sastavljati svoju idealnu momčad iz kola u kolo. Morati će te znati održavati fizičku spremu igrača kao i njihovu igračku formu te balansirati pojedinca kako bi što bolje odigrao.

Kako bi što bolje pratili svoje igrače moći će te utakmicu pratiti s tribine, pratiti pojedinca ponasobom kao što je to u igračkoj karijeri ili pak biti najbliže stvarnosti uz touchline kameru koja se nalazi u tehničkom prostoru vaše momčadi.

Put do ikone

Na putu da postanete ikona vašeg kluba, novi GOAT, sada će te imati podršku vašeg agenta. Agent će vas gurati ka tome da dođete do svojih ciljeva. Agentu će te odrediti vaš cilj, a on će vam reći što sve morati postići da bi ste ga ostvarili. Ukoliko ste karijeru započeli u Wrexhamu, a želite igrati u Manchester Unitedu morati će se dokazati. Sve to ovisi o poziciji koju budete igrali. Kao veznjak morati će te osvajati duele, asistirati, imati što veći broj točnih dodavanja. Osobnosti koje već imamo u karijeri sada će uvjetovati koje PlayStylse koji su osvježeni za EA FC24. Odluke na, ali i izvan terene utjecati će na to kako će te se profilirati kao igrač.

Osvajanje trofeja biti će poseban užitak s novim cinematic proslavama na, ali i izvan stadiona. Sjajnu sezonu moći će te završiti i sa Baloon d’Orom u rukama koji dolazi s licencom i predivnom ceremonijom. Kao i u menadžerskoj karijeri poboljašana je kamera koja će bolje pratiti igrača u ključnim trenucima kada želite vidjeti situaciju i donijeti pravu odluku u korist svog tima.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D