back to top

Dying Light 2 imao je preko 200 stranica sadržaja koji nikada nije dospio u igru

OBJAVLJENO

Kako se saznaje iz neslužbenog dokumenta od 231 stranice, Dying Light je imao još jako puno sadržaja koji je izrezan iz igre. Ostaje nepoznato kako je ovaj dokument “pobjegao” iz studija, no on je sada dostupan svima. Dying Light 2 je unatoč svemu na kraju ispao dosta dobra igra, međutim da je dodan sav ovaj sadržaj koji su si developeri zacrtali, taj bi naslov bio igran i dalje.

Dying Light 2 imao je preko 200 stranica sadržaja koji nikada nije dospio u igru TEHIX
Mikrotransakcije u Dying Light 2

Iz dokumenta se saznaje kako je Dying Light trebao imati još nekoliko regija koje bi mogli istraživati. Osim regija, iz igre su izrezani neki dijelovi priče, samim time i neki likovi, oružja, oprema, pa čak i neke gameplay mehanike. Rezanje svog tog sadržaj ne čudi nas previše jer ako se sjećate Dying Light 2 je bio nekoliko puta odgođen. To sada ima dosta smisla jer su developeri vjerojatno izbacivali sav taj sadržaj kako bi Dying Light 2 uopće ugledao svjetlo dana. Sada vidimo da su developeri bili malo preambiciozni pri kreiranju ovog naslova.

Poljski studio Techland koji je radio na Dying Light igrama kupljen je od strane kineskog studija Tencenta. Ubrzo nakon kupnje od strane Tencenta u Dying Light 2 dodane su mikrotransakcije što je jako naljutilo igrače. Ako vas zanima cijeli dokument njega možete pronaći ovdje.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.