back to top

Dugoočekivani update je napokon stigao u CS 2 – nova kutija i nož, Arms Race…

OBJAVLJENO

Dugo se čekalo za ovakav neki update koji će donijeti novu kutiju i skinove kao i još neke stvari, a danas je napokon stigao Call to Arms update koji nam to sve donosi u CS2.

Kukri Knife

Bez odugovlačenja, možemo vam predstaviti novu kolekciju skinova “Kilowatt collection” iz Kilowatt kutije. Tu se odmah mogu izvući novi Kukri nož, te prvi Zeus skin (tko bi rekao da će na skinu bit grčki bog Zeus). Zeus također od sada nije trošljiv, odnosno nakon što ga iskoristite on se puni 30 sekundi i onda možete ponovo elektrošokirati svoje protivnike.

Svi znamo da dolaskom CS 2 nismo imali sve game modove koje smo imali u CSGO-u. Ostali smo bili bez Arms Racea, Demolitiona i Flying Scoutsmana, a danas se vratio Arms Race. To znači da prvi put vidimo kako izgledaju mape Shoots i Baggage u novom engineu. Također sada u Arms Race možete pobijediti i sa Zeusom.

CS2 Arms Race

Nova stvar koja bi mogla izazvati kaos na marketu je Custom Sticker Placement. Možete sada staviti čak i 5 stickera na svoj skin i to ih pozicionirat te rotirat kako god želite. Naravno stigle su i nova sticker kapsula te čak 6 music kitova.

CS 2 Stickers

Znate li kako dobijete svaki tjedan Weekly XP Bonus koji vam pomaže dići svoj level? Nažalost on istekne nakon određenog broja mečeva, no sada je stigao sistem XP Overloadanja. Nakon što dobijete “Reduced XP” imat ćete ikonu tijekom meča, a da svoj XP nastavite dobivat morate što više igrat.

Također sada kada izgubite, ako imate posebnog agenta, vaš agent će pokazati tugu ili frustraciju zbog izgubljenog meča.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D