back to top

Dugoiščekivani Assassin’s Creed Mirage će biti najkraći naslov iz serijala u zadnjih šest godina

OBJAVLJENO

Svi su uzbuđeni oko izlaska Assassin’s Creed Mirage, naslova koji će igrače vratiti na početke ove franšize. Ubisoft je najavio nekoliko stvari od kada sam zadnji put pisao o ovoj temi. Prva je otkrivanje da će igra trajati oko dvadesetak sati. Što je najkraće trajanje AC igre u zadnjih šest godina. Tih dvadesetak sati je otprilike tri puta kraće od zadnje tri igre. Ako se odlučite kompletirati cijelu igru, trebat će vam u prosijeku 25 do 30 sati igranja.

Druga stvar koju je Ubisoft najavio, a vezana je naravno za Assassin’s Creed Mirage, je sama cijena. Mirage će koštati 50 eura, što je niže od standardne cijene po kojoj su AC igre bile prodavane. Možda se upravo cijena može povezati s činjenicom da će igra imati dosta manju mapu i da će trajati kraće nego njeni prethodnici. No, vrlo je moguće da će Ubisoft dodavati dodatni sadržaj kasnije u igru kojim će onda dodatno zaraditi na ovom naslovu. Doduše to je samo teorija koju sam pročitao na društvenim mrežama, tako da ju uzmite s velikom dozom optimizma.

Podsjećamo kako Assassin’s Creed Mirage izlazi 12.10. ove godine.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.