back to top

Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan

OBJAVLJENO

Prije nego što nas krenete razapinjat u ovome članku ne iznosimo činjenice nego kao i svi drugi na internetu nagađamo. Ipak kada sagledamo širu sliku sve što će te pročitati u nastavku ima smisla.

Posljednji veliki GTA Online update najavljen je točno tjedan dana nakon što smo ugledali prvi trailer za Grand Theft Auto VI. Tako da je krenula priča kako bi u utorak 18. lipnja mogli dobiti drugi trailer za GTA 6. Ukoliko ćemo se voditi tom logikom ne vidim razloga zašto ne bi to bila istina.

Drugi razlog zašto bi uskoro mogli dobiti novi GTA 6 trailer je i to da preko pola godine nismo dobili nove informacije o najiščekivanijoj igri. Rockstar je u tom nekom vremenskom razmaku objavljivao nove informacije odnosno trailere za GTA 5. Jedini veliki razmak je bio između prvog i drugog trailera (obrisan tijekom 2018.). Prvi je objavljen 2.11.2011. dok smo drugi trailer dobili tek 14.11.2012.

Iskreno se nadamo kako mi nećemo morati čekati još pola godine kako bi dobili neka nova saznanja o vjerujem već sada igri godine 2025.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D