back to top

Druga sezona Arcane dolazi na Netflix u studenom 2024. godine

OBJAVLJENO

Prije nekoliko dana na Twitteru Netflix i Riot Games su odlučili najaviti drugu sezonu Arcane koja dolazi u studenom 2024. godine. Ovaj kratki teaser nam nije pokazao ništa previše, no to ni nije bila njegova uloga. Važna je konačna najava druge sezone, iako su svi znali da će se to dogoditi zbog način na koji je prva sezona završila. Poznato je kako će se glume Hailee Steinfeld (Vi), Ella Purnell (Jinx) i Katie Leung (Caitlyn) ponovno vratiti.

Prva sezona Arcane je bila poprilično uspješna, osvojivši četiri Primetime Emmy nagrade, od kojih je jedna bila za Outstanding Animated Program. Naime, Arcane je prva streaming serija koja je osvojila ovu nagradu. S obzirom na to koliko je prva sezona Arcane bila dobra, očekivanja su visoka za drugu sezonu.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.