back to top

Dragon’s Dogma 2 izgleda izvanredno u svom prvom traileru

OBJAVLJENO

Dragon’s Dogma 2 je prvi puta bila najavljena 2021. od strane Capcoma. Igru će pokretati RE Engine koji se koristi za remake Resident Evil 2, Resident Evil 4, Resident Evil Village i još mnoštvo naslova.

Dragon’s Dogma 2 ne samo da obećava poboljšane vizualne prikaze i performanse u odnosu na originalnu igru, već garantira i novu poboljšanu umjetnu inteligenciju. Trailer je krcat mitskim bićima kao što su Meduza, Grifon i naravno zmajevi. Vizualno igra izgleda prekrasno, s velikim i također prekrasnim otvorenim svijetom. Nažalost neće biti co-op sustava. No, igra će pružati pravo akcijsko RPG iskustvo za jednog igrača.

U vrijeme pisanja ovog članka Capcom nije objavio datum izlaska. Nadamo se da ćemo informaciju vezanu uz datum izlaska Dragon’s Dogma 2 dobiti u nadolazećim mjesecima. Ista je priča i za platforme na koje će izaći ovaj naslov, ali pretpostavlja se PC, PlayStation 5 i Xbox Series

POVEZANO

Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
PlayStation Plus Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.