back to top

Dragon Ball Z: Kakarot prodan je u 8 milijuna kopija

OBJAVLJENO

U najnovijoj objavi na X platformi, službeni profil Dragon Ball Z: Kakarot otkrio je da je istoimeni naslov prodan u 8 milijuna primjeraka. Tim koji stoji iza ovog naslova zahvalio se svim igračima na podršci i naravno na kupljenim kopijama igra. Međutim, to nije sve, jer su developeri odlučili ubaciti bubicu u uho fanovima, te su dodali kako se nadaju da se vesele onome što slijedi. Developeri nisu jasno rekli o čemu se radi, no vjerujemo kako se radi o DLC-u.

Posljednji DLC za Dragon Ball Z: Kakarot je bio Goku’s Next Journey koji je bio objavljen u veljači ove godine. DLC je značajno proširio ovu igru izvan glavne priče koju dobijete, a veliki plus ovog sadržaja je bila koncentracija na materijale iz animea. Treba napomenuti i kako je Kakarot tek nedavno došao na Steam u Japanu, a to bi trebalo biti jedno od većih tržišta za ovakav žanr. Uz dolazak, Dragon Ball Z: Kakarot je još i na velikom popustu do 11. srpnja 2024. godine.

Za kraj, uskoro se bliži rujan, a samim time i Tokyo Game Show. Upravo tamo bi developeri mogli prikazati ovaj novi sadržaj oko kojeg su jako uzbuđeni.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.