back to top

Dragon Ball Z: Kakarot dolazi na PlayStation 5

OBJAVLJENO

Dragon Ball Z: Kakarot akcijski je RPG u trećem licu gdje imamo kontrolu nad glavnim likom samog serijala Gokuom. Udružite se s mnoštvom poznatih lica iz animiranog serijala dok istražujete, prelazite na više razine, rješavate sporedne misije, učite moćne nove tehnike i otključavate istinske sposobnosti Saiyana.

Pitate se koja je razlika ove igre uspodredi s njenim prethodnicama kao što su Dragon Ball Xenoverse i Dragon Ball FighterZ. Pa kao što znate igra Dragon Ball Z: Kakarot usmjerena je na samu priču, svijet i likove, ali i na vrhunsku akciju. Naravno ako vam dosadi tučnjava protiv međugalaktičkih zlikovaca, možete Uzeti predah od šaketanja i otići u ribolov, uloviti ručak, pripraviti jelo, vježbati zamah bejzbolskom palicom ili nauči voziti. Kreći se kroz različita područja svijeta Dragon Ball dok napreduješ kroz poznate lokacije kao što su Orange City, Lucca Village i kuća Majstora Roshija

Osim sporednih likova, tu je i niz različitih likova s kojima možeš igrati, svaki od njih ima vlastite skupove pokreta koje trebaju svladati i misije vođene pričom koje mora dovršiti tijekom igre. To su: Gohan, Piccolo i Vegeta. Osim što možete igrati s drugim likovima, sa sobom možete i povesti dva sporedna lika od moguća četiri, a to su: Krillin, Yamcha, Tien i Chiaotzu.

Dok otključavaš svoje sposobnosti u igri, ne samo da možeš osloboditi oblik Saiyana nego, nakon početne transformacije, možeš i doseći snagu Super Saiyana III.

Igra na PlayStation 5 i Xbox Series stiže 1.13.2023.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix