back to top

Dragon Ball: Sparking Zero dobio je svoj datum izlaska

OBJAVLJENO

Dragon Ball: Sparking Zero najnovija je Dragon Ball igra koju ćemo zaigrati ove godine! Bandai Namco večeras je sudjelovao na Summer Game Festu 2024. i najavio je nekoliko igara. Jedna od njih je Dragon Ball: Sparking Zero koji je dobio svoj trailer. Treba spomenuti i da igra ima nekoliko izdanja, točnije tri. Riječ je o Standard, Deluxe i Ultimate izdanju igre.

Standardno izdanje uključuje samo osnovnu igru, dok Deluxe izdanje uključuje osnovnu igru, tri dana ranog pristupa, Season Pass za prva 3 DLC-a i više od dodatnih 20 likova. Ultimate Edition će uključivati sve što nam nudi i Deluxe Edition plus Ultimate Upgraded Pack. Isti uključuje Goku Super kostim s Power Poleom, Emote Voice Setom i 2 pozadine. Postoji i Preminum Collector izdanje igre u kojem dobivate Dragon Ball Sparking Zero dioramu. Diorama prikazuje okršaj između Brolyja i Ultra Instinct Gokua.

Trailer nam je prikazao i nove likove, uključujući Jiren, Ultra Instinct Gokua, Black Gokua, Majin Buu i mnoge druge likove. Svi ovi likovi imaju svoje različite pokrete i jedinstvene sposobnosti. Za sada se ne spominje izvanmrežni način igre za više igrača putem split-screena, no treba još sačekati. Dragon Ball: Sparking Zero dolazi na PlayStation 5, Xbox Series konzole i Steam. Igra je zakazan za 11. listopada 2024.. godine!

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.