back to top

Došlo je do velikog curenja informacija vezanih za potencijalne nove Bethesdine naslove

OBJAVLJENO

Navodno je zbog nečije nepažnje došlo do curenja informacija koje navode nove potencijalne naslove iz izdavačke kuće Bethesda. Dokument je objavljen kako bi se mogao koristiti na sudu u sklopu Microsoftovog saslušanja povodom planiranog preuzimanja Activision Blizzarda.

Neke od igara još nemaju naziv, a neke osim što imaju naziv bit će poznata mnogim igračima. Ako je ovom dokumentu za vjerovati, onda nas čeka nova igra iz serijala Doom, a mogući naziv je Doom Year Zero. Uz Doom, na listi se spominju Dishonored 3, Ghostwire Tokyo 2 i Indiana Jones Game. No, lista skriva i nekoliko remastera starih igara: The Elder Scrolls: Oblivion i Fallout 3.

Došlo je do velikog curenja informacija vezanih za potencijalne nove Bethesdine naslove TEHIX
Cijela lista igara

Ima još dosta nepoznanica na listi, ali za neke igre smo znali, npr. Indiana Jones Game. Project Kestrel i Project Platinum su dvije velike nepoznanice, ali tu se ušuljala još jedna licencirana franšiza o kojoj ništa ne znamo.

Ponavljamo da ovo ne mora biti istina, no ako je očekuje nas nekoliko zanimljivih naslova kroz iduće tri godine. Naravno svaki plan se može promijeniti ili odgoditi, ali ako se bude bilo kao po listi, to će izgledati ovako. Indiana Jones Game i The Elder Scrolls: Oblivion remaster trebaju doći 2024. godine. Doom Year Zero negdje 2025. godine, a Dishonored 3 i The Elder Scrolls 6 za 2026. godine.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.