Došao je Chapter 4 u Fortnite

OBJAVLJENO

Novo poglavlje Fortnitea je započelo, te kao i svako do sada donosi puno noviteta i promjena. Glavne promjene se vezane za mapu, koja je u potpunosti nova, dodana je i pokoja nova mehanika, te su naravno dodani novi skinovi. Prošle sezone u Battle Passu smo mogli dobiti Gwen, a ovaj put možemo dobiti Doom Slayera i Geralta.

Nova mapa je puna novih lokacija koje su ponovno toliko unikatne da ćete vjerojatno kroz cijelu sezonu tražiti svoje novo omiljeno mjesto. Mehanike kretanja su ostale iste, ali su developeri dodali motocikle, točnije kroserice. Dok se budemo vozili na istima moći ćemo pucati i izvoditi razne trikove po mapi. Uz to sve, imamo potpuno novu animaciju prije nego što “uđemo” u Battle Bus.

Dvije nove stvari se tiču gameplaya. Prva je nekakav sustav perkova koji se dijele nasumično u određeno vrijeme svim igračima. Oni nam donose razne pogodnosti kao što su skrivanje u grmlju koje nam povećava health ili brži reload određenog oružja. Druga stvar je vezana za osvajanje točaka na mapi. Ovo će sigurno učiniti svaki game puno napetijim i izazovnijim. Naravno ako mi budemo pojedinac ili tim koji je osvojio točku dobivamo nagradu u obliku loota, te su nam sve škrinje u tom području označene. Isto vrijedi i za naše neprijatelje.

Došao je Chapter 4 u Fortnite TEHIX

Battle Pass, osim što ima Doom Slayera i Geralta koji dolazi kasnije u sezoni, ponovno je krcat zanimljivim skinovima i ostalom kozmetikom kojom ćemo krasiti naše skinove. Fortnite nam također daje mali nagovještaje da bi u jednom trenutku mogli dobiti skin najpopularnije YouTubera MrBeasta. Svaki put kada mislimo da su developeri ostali bez ideja za Fortnite oni nam dokažu drugačije.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.