Dolazi nam nova Yakuza igra!

OBJAVLJENO

Like a Dragon: Ishin! izgleda kao igra koju ćete htjeti zaigrati nakon dugog dana na faksu ili poslu. Igra uz koju možete pustiti mozak na pašu i iživljavati se na svojim neprijateljima. Ova zabavna igra trebala bi izaći u veljači 2023. godine.

Stilom, Like a Dragon: Ishin! podsječa na 19. stoljeće. Dosta je slična klasičnim Yakuza igrama, no ipak je malo modernija. SEGA nam je pripremila kratki video u kojem su neki od igrača s Twitchcona podijelili svoje dojmove s nama. Igračima se najviše dojmila kombinacija između katane i pištolje, te svi combo potezi koje možemo raditi. Jedan od novih elemenata koje vidimo u videu je promjena stilova borbe glavnog lika. Možemo birati između defenzivnijih i ofenzivnijih stilova borbe, a naravno to će ovisiti o težini borbe u kojoj se budemo pronašli.

Like a Dragon: Ishin! je igra koja će nam pružiti dovoljno zabave, ali i solidnu priču. Tako da se prilagodila većini igrača, priča je tu, zabava također. Preostaje nam iščekivanje 2023. i dolaska ove igre.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.