back to top

Dolazi nam igra u kojoj ćemo renovirati uklete kuće

OBJAVLJENO

Haunted House Renovator je spoj legendarnog House Flippera i horor igre. Dolazi nam od ekipe iz PlayWaya, a oni iza sebe imaju nekoliko vrlo poznati i popularnih naslova. Thief Simulator, Car Mechanic Simulator, Contraband Police, House Flipper, Cooking Simulator samo su neki od naslova koje iz došli iz ove izdavačke kuće.

Sve njihove igre su šašave i simpatične, igre koje igrate da se opustite i dobro nasmijete. Njihova najnovija kreacija je Haunted House Renovator. Naš će zadatak u ovoj igri biti renoviranje kuća, te njihovo prodavanje kako bi ostvarili profit. No, to uključuje usisavanje duhova, pranje krvi sa zidova i hvatanje malih goblina kojih može biti posvuda.

Za sada nemamo nikakvih drugih informacija vezanih za igru. Datum i sve platforme na kojima ćemo moći zaigrati Haunted House Renovator je još nepoznat, ali sigurni smo da će biti dostupan na PC-ju.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.