back to top

Dobra vijest za sve igrače Simsa, The Sims 5 će biti besplatan!

OBJAVLJENO

The Sims 5 će biti besplatna za igranje, a sada je i službeno potvrđeno od strane Electronic Artsa. Otkrili su i da će The Sims 5 biti samostalna igra, odvojena od The Sims 4. Kao što smo i slutili, “petica” će biti live service tip igre. Odnosno igra će se razvijati s vremenom. Naravno tu je i prilika za EA za ugrabi koji euro više, tako da će se neki dodatni sadržaji plaćati. Tradicionalan je to potez od strane našeg dragog EA-a.

Dobra vijest za sve igrače Simsa, The Sims 5 će biti besplatan! TEHIX

Iz Electronic Artsa su potvrdili kako The Sims 5 neće imati mikrotransakcije, kao ni vremensko ograničenje igranja. Igrin gameplay nije otkriven, ali sigurno je da ćemo voditi brigu o svakodnevnom životu naših virtualnih likova. Osim toga iz EA-a su rekli kako bi voljeli pokušati odraditi sve poznate segmente Sims igara, ali na neke nove načine. Ta rečenica zvuči obećavajuće za jedan besplatan naslov tako da svakako treba ispratiti ovaj naslov.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.