back to top

Dobili smo sramežljiv pogled na gameplay u Star Wars Outlawsu

OBJAVLJENO

Sinoć je održan Summer Game Fest 2024 i dobili smo hrpu najava, trailera i novih informacija za nadolazeće naslove. Jedan od njih je Star Wars Outlaws, no iz Ubisofta se nisu baš isprsili s trailerom. Naime, traje manje od 50 sekundi, te bi nas trebao upoznati s osnovnim gameplay mehanikama.

Odmah na samom početku trailera možemo vidjeti našu protagonistkinju, Kay Vess, kako se prišuljala droidu s leđa i oborila ga. Samim time, sugerira se kako će igra imati svojevrsni stealth sustav, što smo i očekivali. Osim toga, trailer prikazuje da će nam Nix moći pomagati u krađi nekih manjih predmeta. Nadalje, Star Wars Outlaws će potencijalno imati sustav kockanja, što se isto moglo očekivati s obzirom na igrinu radnju.

Trailer nam je ponovno prikazao Jabbu the Hutta, koji bi našoj Kay Vess trebao zadavati najveće glavobolje. Vidjeli smo i kako ćemo se moći napucavati s neprijateljima u svemiru, ali i na planetima, a to bi sve trebalo biti režirano kao filmske potjere. Usudio bi se reći u Star Wars stilu.

Za kraj, treba spomenuti ponedjeljak (10.06.) za kada je zakazan Ubisoft Forward u kojem ćemo dobiti puni gameplay prikaz. Star Wars Outlaws igramo 30. kolovoza ove godine!

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.