back to top

Dobili smo službeni naziv novog AAA RPG na kojem radi kreator The Witchera

OBJAVLJENO

Studio Rebel Wolves čine veterani CD Projekta, te neki od najbitnijih ljudi koji su radili na The Witcher igrama. Njihov novi, mračni, AAA RPG zvat će se Dawnwalker. Iako se ovo znalo prije nego što je studio to odlučio službeno podijeliti s javnošću, portali nisu previše pisali o tome. No, developeri su odlučili dodati i art wallpaper, koji je potpuno beskoristan za izvlačenje dodatnih informacija, ali izgleda lijepo.

Studio je 2022. godine prikupio investicije, formirao budžet i započeo s razvojem ovog AAA RPG naslova. Dawnwalker bi trebao biti vrlo mračan, a developeri se nadaju dobrom uspjehu igre. Treba napomenuti i kako je šef Rebel Wolves studija Konrad Tomaszkiewicz. Za sve koji ne znaju, Tomaszkiewicz, game director The Witchera je jedan od najzaslužnijih za planetarni uspjeh tog naslova. Prošlog tjedna se studiju pridružio i njegov brat Mateusz koji će biti kreativni direktor. Mateusz je dizajnirao questove u The Witcher 3, a svi znamo koliko su oni bili dobri.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.