Dobili smo prvi pogled na uređivanje automobila u novom Need for Speedu

OBJAVLJENO

Need for Speed Unbound je novi projekt Criterion Gamesa oko kojeg smo jako uzbuđeni. Prošli Need for Speed je bio odličan no moglo je to biti i bolje, dok ovaj sa svim grafičkim poboljšanjima izgleda jako dobro. Navodno bi trebali imati oko desetak tisuća opcija za dotjerivanje našeg automobila u ovom novom nastavku. Od tih deset tisuća neke će biti detaljističke, dok će druge raditi drastične promjene našem automobilu.

U prvom pogledu na ovu igru smo vidjeli da će imati poseban stil. Taj će se stil definitivno odraziti na uređivanje vozila, a to sve jasno vidimo u traileru. Od raznih felgi koje će biti ukrašene uzorcima galaksije, duginih boja, pa čak i pizze. Zatim već spomenuto uklanjanje krova na autu. No osim krova, moći ćemo ukloniti prednji ili zadnji kraj, baš kao pravi tjuneri. Pokraj svih uređenje Criterion Games je odlučio staviti opciju mijenjanja zvuka.

NFS Unbound obećava svojim stilom i raznim opcijama za uređivanje automobila. Iz svega što smo do sada vidjeli NFS Unbound ima puno potencijala i nadamo se da će nam developeri napraviti igru vrijednu našeg vremena. U to ćemo se moći uvjeriti uskoro, točnije 2.12.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.