back to top

Dobili smo prvi pogled na treću sezonu The Witchera

Netflix je objavio prvi pogled na novu sezonu, odnosno treću, serije The Witcher. Sezona u kojoj će Henry Cavill zadnji put utjeloviti lik Geralta of Rivije. Trailer nam zapravo ne pokazuje nikakve zanimljive detalje, osim činjenice da će se Geralt po prvi puta upoznati s pravim strahom. Osim Geralta u traileru smo vidjeli Cirillu i Yennefer, klasičnu ekipu u The Witcheru. Ono što možemo očekivati od ove sezone The Witchera su novi neprijatelji i vjerojatno neka nova okruženja u kojem se naši dragi likovi još nikada nisu našli.

Poznat nam je datum izlaska serije, odnosno datumi izlaska, jer će Netflix podijeliti ovu sezonu na dva dijela. Dijeljenje jedne sezone na dva dijela je već postala tradicija na Netflixu, nama osobno je to malo glupo. No, prvi dio serije će biti dostupan 26.06. ove godine, a drugi dio 29.07. Sezona će imati osam epizoda, a mi se spremamo za ljeto uz The Witchera.

OBJAVLJENO

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.