back to top

Dobili smo prvi pogled na Lollipop Chainsaw RePOP

OBJAVLJENO

Dragami Games je konačno objavio prvi službeni trailer za Lollipop Chainsaw RePOP. Riječ je o dugoiščekivanom reamsteru popularnog zombiji naslova iz 2021. godine na kojem je nekoć radio i legendarni James Gunn. U ovom traileru dobili smo uvid u “hack-and-slash” stil igranja koji prevladava u Lollipop Chainsaw. Osim upoznavanja s osnovnim gameplay mehanikama, trailer nas je upoznao s protagonisticom Juliet, koja bi mogla biti opasna konkurencija Eve iz Stellar Bladea (naravno kao vas to zanima).

Ono što je jako zanimljivo kod ovog naslova je činjenica da će se Lollipop Chainsaw moći kupiti samo digitalno, a isti će biti dostupan za PlayStation 5, PC, Nintendo Switch i Xbox Series konzole. Naglašavamo kako nije riječ o potpunom remakeu već remasteru rađen od strane Dragami Gamesa koji su dotjerali naslov tako što su povećali rezoluciju i broj sličica u sekundi kako bi sve išlo glatko. Treba naravno spomenuti i poprilično dobre rezultate koje je postigao originalni Lollipop Chainsaw iz 2012. godine, a s obzirom na njih, igrači i developeri ne bi trebali imati nikakve sumnje da RePOP ne ostvari još bolji uspjeh.

Za kraj, Dragami Games je morao proizvesti originalni soundtrack za ovu igru zbog troškova licenciranja. No, to je svakako dobro jer će igrači dobiti poboljšani zvuk unutar ovog naslova. Lollipop Chainsaw RePOP igramo 25. rujna ove godine!

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.