back to top

Dobili smo prvi pogled na gameplay iz Mortal Kombat 1

OBJAVLJENO

Mortal Kombat 1 dolazi u devetom mjesecu ove godine, te su nam developeri na Summer Game Festu odlučili prikazati gameplay. Nema tu nekakvih velikih promjena, sve što ste očekivali da ćete vidjeti u ovom traileru je tu, samo što grafički izgleda puno bolje. Mortal Kombat 1 je i dalje krvav i brutalan.

Velika novost u nadolazećem Mortal Kombatu su Kameo borci. Njih u traileru vidimo puno puta, naime oni će biti podrška borcu koji se u tom trenutku bori. Odnosno oni će uljetavati kada to bude najpotrebnije. Ali, treba napomenuti kako to neće biti onaj klasični Tag sustav iz drugih borilačkih vještina. Moći ćemo sami kombinirati likove koje želimo da se nađu u timu (odnosno paru).

Dobili smo i prikaz nekoliko fatalitiesa koje izgledaju jako brutalno, te su pravi dokaz zašto je ovaj naslov 18+. Vidjeli smo i neka poznata lica. Naravno cijeli trailer su predvodili Liu Kang, Scorpion i Sub-Zero, doduše mene je najviše zaintrigirao povratak Kenshija, koji nije bio igriv lik u Mortal Kombat 11. U traileru možemo vidjeti da ćemo za vrijeme prelaska priče igre imati različita odijela u kojima su naši borci.

Podsjećamo kako zatvorena beta kreće u kolovozu ove godine, naravno ako ste prednaručili igru. Konačan izlazak Mortal Kombat 1 zakazan je za 19.09., a bit će dostupan za PC, PS5, XSX/S i Switch

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.