back to top

Dobili smo prvi pogled na drugu sezonu serije Arcane

OBJAVLJENO

Netflix i League of Legends nisu nas odlučili počastiti s puno detalja u prvom pogledu dugoiščekivane druge sezone serije Arcane. Arcane dolazi na Netflix u 11. mjesecu ove godine, a prvi pogled traje samo 40-ak sekundi. Doduše i to je bilo dovoljno da se fanovi League of Legendsa zaintrigiraju. Naime, ako ste gledali prvu sezonu znate kako su odmah nakon zadnje epizode na društvenim mrežama počele kružiti glasine. Glasine su bile vezane uz pojavu Warwicka u drugoj sezoni.

Veliku većinu ovog trailera promatramo Singeda i njegov džepni sat, s obzirom na to da izgleda vrlo iscrpljeno, izgleda da je on taj koji je stvorio Warwicka. Zadnjih nekoliko sekundi trailer prikazuje Warwicka koji će vjerojatno biti vrlo važan lik u drugoj sezoni Arcane.

Prva sezona je jako dobro prošla i fanovi LoL-a su bili oduševljeni, među njima sam i ja. Vjerujem kako svi s velikim iščekivanjem očekuju 11. mjesec i drugu sezonu ovog remek djela.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.