Dobili smo prve službene fotografije za Dead Space Remake

OBJAVLJENO

Za sve koje još ne znaju EA Motive je potvrdio nadolazeći remake za Dead Space. Možemo ga očekivati u siječnju sljedeće godine. Za sada još nemamo puno informacija osim nekoliko fotografija ovog remakea. Osim slika, ljudi iz Motive Studia su nam rekli kako slijede stope God of Wara barem što se kamere tiče. Ona će ostati ista kroz cijelu igru, te će se nalaziti iza desnog ramena Isaaca Clarkea.

Ova kamera je važna jer ćemo po prvi puta u 3 Dead Space igre moći slobodno istraživati USG Ishimuru. Taj segment nam pruža jedno potpuno novo iskustvo i ispunjava želje iz prijašnjih Dead Space igara. Nas je osobno oduševio Plasma Cutter koji se vraća i kojeg ćemo gledati u akciji s puno više detalja i puno ljepšom grafikom.

Phillippe Ducharme, producent remakea, rekao je kako poštuju nasljeđe ove igre i ostaju vjerni njezinim temeljima. Naravno Dead Space Remake će imati poboljšanja i dosta novog sadržaja kao i grafička poboljšanja koja su očita iz slika.

Važno je napomenuti kako Dead Space Remake izlazi 27. siječnja 2023. samo za PS5, na PS4 neće biti dostupan.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.