back to top

Dobili smo nove ocjene igrača u EA Sports FC 24

OBJAVLJENO

EA Sports FC 24 izlazi vrlo brzo, a EA Sports nam je odlučio otkriti ocjene za nogometaše i nogometašice. Na listi se nalazi sto igrača i igračica. Developeri su svjesni brojnih kritika koje će dobiti zbog ocjena pojedinih igrača pa su se odlučili ograditi. Kako pitate se? E pa, ocjene su izračunate na temelju podataka koji su prikupljeni u stvarnim utakmicama. Znači svaka ocjena je vrlo realna i tu nema greške. Ono što nas sigurno sve boli je činjenica je oko 20 nogometašica “zaradilo” veću ocjenu od Cristiana Ronalda. No dobro neka im bude, moramo to prihvatiti ili možete ne igrati ovogodišnji EA Sports FC (i dalje je to jako čudno izgovarati).

Dobili smo nove ocjene igrača u EA Sports FC 24 TEHIX

S obzirom na to da je riječ o stotinjak igrača navesti ću samo neke najzanimljivije, a cijelu listu možete pronaći ovdje. Unutar elitne ekipe su se našli Kylian Mbappé, Alexia Putellas, Erling Haaland i Kevin De Bruyne. Njih četvero ima najvišu ocjenu u igri (91). Neke od najvećih skokova s ocjenom zabilježili su Alex Balde (sa 68 na 81), Khvicha Kvaratskhelia (sa 74 na 86) i Alejandro Garnacho (sa 64 na 75). No imamo i neke igrače koji su zabilježili manji porast kao što je to Kolo Muani (sa 78 na 84), Victor Osimhen (s 83 na 88) i Marcus Rashford (s 81 na 85).

Dobili smo nove ocjene igrača u EA Sports FC 24 TEHIX

Što se tiče hrvatskih reprezentativaca tiče, Luka Modrić nas predvodi kao i inače (88), zatim Marcelo Brozović (84), a na trećem se mjestu našao mladi Joško Gvardiol (82). Doduše Gvardiol ima istu ocjenu kao i Mateo Kovačić i Ivan Rakitić, no Ivan više nije dio reprezentacije. Trio iz HNL-a predvodi Marko Livaja (77), zatim Bruno Petković (75) i Josip Mišić (74). Podsjećamo da EA Sports FC 24 igramo nešto kasnije ovog mjeseca (29.09.).

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.