back to top

Dobili smo najgoru igru 2023. godine!

OBJAVLJENO

The Lord of the Rings: Gollum je nakon nekoliko odgoda konačno izašao, no recenzije su vrlo loše. Prve recenzije su ovu igru ocijenili s vrlo lošim ocjenama, odnosno Gollum je trenutno najlošija igra godine.

Metascore, stranica na kojoj možete vidjeti ocjene filmova, serija, pjesama i igara, ima ocjenu 41 za ovaj naslov. Čisto radi usporedbe, Gollum je toliko loš da je izašao prošle godine bio bi čak lošiji od eFootballa. Reakcije na Stemu su iste, od 148 recenzija, skoro sve su negativne.

U recenzijama možete čitati o velikim problemima koje ima ova igra. Najviše se spominju bugovi, repetitivne razine, dosta lošu i ružnu grafiku, šlampavu mehaniku kontroliranja. Zapravo mnogi su u svojim recenzijama priznali da nisu ni završili igru, odnosno da su jako brzo odustali od ovog naslova. Igra je previše pokvarena pa se ne možemo ni nadati velikom updateu kao što smo to vidjeli u Star Wars Jedi: Survivoru.

Ekipa iz Deadalica su si dali oduška i napravili DLC. Da, ova abominacija od igre ima DLC. Koji morate kupiti ako želite da vilenjaci pričaju puno više na svom sindarskom jeziku. Iz studija se opravdavaju da su morali tako pokriti dodatne troškove.

Deadalic se ispričao na društvenim mrežama. Navodno su isti developeri već počeli raditi na još jednoj igri s tematikom Lord of the Ringsa. Također, kruže glasine da su dobili budžet od dva milijuna eura, a priča bi ponovno trebala pratiti lika čija cijela priča još nije ispričana. Nismo sigurni želimo li još igara iz ovog studija, ali dobro nećemo biti previše kritični, možda se oduže novim naslovom.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.