back to top

Dobili smo gameplay prikaz novog Spider-Man 2

OBJAVLJENO

Insomniac je iskoristio svoje vrijeme na PlayStation Showcaseu na najbolji mogući način. Dali su publici 12 minuta gameplay prikaza iz novog Spider-Mana.

Gameplay prikaz prikazuje nam pustolovinu i suradnju između Petera Parkera i Miles Moralesa između kojih ćemo se ovisno o misijama i potrebi mijenjati. Nažalost neće biti mogućnosti za CO-OP. U ovome dijelu čak i Peter Parker je u Venom obliku ili djeci poznatiji (Crni Spider-Man).

Glavni protivnik u ovome dijelu koji nam je prikazan je  Dr. Curt Connors kojeg Spider-Man ekipa pokušava zajednički zaustaviti. Mapa je dodatno proširena tvrdi Insomniac, a već sada smo vidjeli Queens.

Igra izgleda odlično, a PlayStation 4 igrači neće se morati brinuti hoće li izgledati lošije na njihov konzoli jer neće. Nažalost to je zato jer uopće neće doći na PlayStation 4 iako to nije i dalje službeno potvrđeno. Nije nam poznat ni točan datum izlaska već je naznačeno samo “jesen 2023”.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D