Dobili smo drugi pogled na gameplay Hogwarts Legacy

OBJAVLJENO

Hogwarts Legacy je nadolazeća igra koju razvila Avalanche Software. Igra je smještena u svemir Wizarding World, a temelj su joj romani o Harry Potteru i filmovima kao što su Fantastične zvijeri. Ovo nam je drugi pogled na gameplay Hogwarts Leagacya i traje 30 minuta.

Video se bazira na letenju, istraživanju otvorenog svijeta i općenito samoj građi otvorenog svijeta. Također smo vidjeli kako će izgledati borba u areni, te personalizaciju “sobe potreba” i našeg lika. “Soba potreba” će biti prostorija koju će svaki igrač moći učiniti posebnom i svojom. Tamo ćemo imati razne postaje koje možemo pomjerati gdje god želimo i također bojati u naše najdraže boje. To ćemo moći raditi kada god hoćemo i koliko god puta hoćemo. Naravno, kroz igru ćemo otkrivati i dobivati neke nove dijelove opreme koje ćemo moći dodavati u “sobu potreba”. Osobno mi se najviše dojmilo što nećemo odmah znati što radi koji dio opreme, već ćemo morati otkrivati i istraživati. Za sve te radnje će nam najviše trebati “soba potreba”.

Dobili smo drugi pogled na gameplay Hogwarts Legacy TEHIX

Otvoreni svijet igre izgleda predivno. Pogotovo letenje koje je i najzanimljiviji dio ovog tridesetominutnog videa. Metle će biti naše glavno prijevozno sredstvo. Moći ćemo ih koristiti za putovanje ili istraživanje. No, za sada moram zamjeriti developerima što smo ograničeni samo na let bliže tlu. Let više u zrak će biti dostupan samo kako bi se ubrzali. Metle neće biti jedino prijevozno sredstvo u Hogwarts Legacy. Uz njih moći ćemo se voziti na životinjama. Pretpostavljam da će to biti životinje kao što je Hippogriff, ali to još nije potvrđeno. Veliki minus je što, barem kako se sada čini, letenje će služiti samo za istraživanje. Dakle ne moramo očekivati nekakve borbe ili ostale neugodne situacije dok letimo. Bit će vrlo opušteno i smireno.

Dobili smo drugi pogled na gameplay Hogwarts Legacy TEHIX

Zadnja stvar koja je prikazana u traileru je arena u kojoj ćemo se moći boriti. Prije svake borbe moći ćemo birati naše magije koje želimo koristiti. No, za sada nemamo još puno detalja koje su vezane za magije. Ukratko u areni se doslovno masakrirate magijama protiv drugih čarobnjaka i čudovišta. Također treba napomenuti da se u areni borite po valovima, što je postalo uobičajeno u igrama kada nekom spomenete arenu ili nekakvu sličnu vrstu borbe.

Dobili smo drugi pogled na gameplay Hogwarts Legacy TEHIX

Hogwarts Legacy je odgođen za PlayStation 4 i Xbox One, pa će igra izaći 4. travnja 2023., dok će igra na Nintendo Switchu biti dostupna tek 25. srpnja 2023. godine. Dok bi za nove konzole igra trebala izaći u veljači 2023.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.