back to top

Dobili smo devet minuta gameplaya u Dragon’s Dogma 2

OBJAVLJENO

Na jučerašnjem Tokyo Game Showu Capcom je odlučio prikazati čak devet minuta gameplaya za Dragon’s Dogma 2. Video je zanimljiv, a igra izgleda kao da ju obožavatelji ovakvog žanra ne bi trebali preskočiti. Izgleda kako su iz Capcoma bili puni ideja kada su krenuli s razvojem ove igre. Odmah nas na početku videa igrin redatelj Hideaki Itsuno upoznaje s četiri početne klase. To su Fighter, Thief, Mage i Archer. Glave klase kasnije mogu dobiti svoje varijacije kao što su Mystic Spearhand ili Magick Archer. Iako smo kroz video upoznali samo te dvije varijacije, siguran sam da će ih biti još.

U traileru na 4:03 možete vidjeti primjer uništavanja okoline koja će biti korisna u borbi protiv raznih čudovišta. Osim toga, igrin svijet će biti podijeljen na dva dijela. Kraljevstvo ljudi Vemund i svijet zvijeri Battahl. Dragon’s Dogma 2 će imati fast travel, ali neće sve biti tako jednostavno. Prvo moramo pronaći prijevoz, a umjesto loading screena, morat ćemo se paziti neprijatelja koji putem mogu napasti naš konvoj. Igra će imati izmjenu dana i noći, a noći bi trebale biti posebno opasne.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.