back to top

Dobili smo 5 minuta gameplaya Resident Evil 4 Remakea

OBJAVLJENO

Resident Evil 4 je igra iz davne 2005., te bi ju se dalo nazvati igrom našeg djetinjstva. Mnogi su je igrali na PlayStation 2, Nintendo GameCube ili na Xbox 360, dok su je drugi probali zaigrati na novijim konzolama. Radnja Resident Evil 4 prati Leona i njegovo putovanje u nepoznato španjolsko selo. Od njegovog ulaska u selo počinju problemi te se radnja dalje nastavlja. Kako ne bi dužili o priči ovog naslova idemo pričati o remakeu.

Kroz prikazanih 5 minuta gameplaya koje nam je Capcom omogućio, možemo vidjeti dosta promjena koje ćemo prihvatiti raširenih ruku. Postojat će protunapad, koji nas brani od neprijatelja samo kada imamo nož. Ovom se mehanikom možemo spasiti i ona je jako korisna u olakšavanju prelaska igre. Također treba napomenuti kako ćemo se moći obraniti i od napada doktora Salvadora. Za sve vas koji niste igrali ili ste zaboravili na Salvadora, to je manijak s motornom pilom.

Dobili smo 5 minuta gameplaya Resident Evil 4 Remakea TEHIX

Osim Salvadora koji će biti boss fight, svi ostali neprijatelji će također biti problem. Oni isto dobivaju neke novine koje nisu imali davne 2005., od sada će nas moći uhvatiti i doslovno držati na mjestu kako ne bi mogli pobjeći Salvadoru. Ova će mehanika sigurno pridonijeti osjećaju nelagode dok budemo igrali. Naravno možemo pobjeći iz njihovog zagrljaja. Kako pitate se? Brzim pritiskanjem tipke koja nam se pojavi na ekranu. Osim toga, napad ćemo isto moći blokirati nožem.

Dobili smo 5 minuta gameplaya Resident Evil 4 Remakea TEHIX

U traileru možemo vidjeti još dvije zanimljive stvari, osim naravno one najlogičnije da se igra grafički jako unaprijedila. Kao u nekim od zadnjih Resident Evila, ovdje ćemo također moći izrađivati svoje streljivo i imat ćemo opciju otključavanja posebnih predmeta. Zadnja stvar koju bi voljeli spomenuti je pas koji se pojavljuje na kraju igre. On je osvojio srca mnogih igrača. Naime u Resident Evilu 4 iz 2005. godine smo dobili opciju da ga spasimo iz zamke ili da ga ostavimo. Ako smo ga odlučili spasiti, on nam zahvaljuje tako što nam pomogne kod prvog boss fighta. Njega možemo vidjeti u traileru, ali Capcomov plan za njega se još ne zna.

Kako stvari stoje datum izlaska Resident Evil 4 Remakea ostaje ne promijenjen, dakle očekujemo ga 24.03.2023. Igru može

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.