back to top

Dobili smo 10 minuta gameplaya iz nadolazećeg Nobody Wants to Die

OBJAVLJENO

Nobody Wants to Die je detektivska igra u kojoj ćemo istraživati kriminalne radnje tako što se vraćamo u prošlost. Na papiru je to zvučalo jako zanimljivo, ali kada smo vidjeli ovih 10 minuta gameplaya, samo smo još uzbuđeniji za izlazak ovog naslova. Ovaj trailer nas detaljnije upoznaje s gameplayom Nobody Wants to Die. Inače, igra izlazi 17.07., odnosno sljedeće srijede za PC, PlayStation 5 i Xbox Series konzole.

Od prije smo znali da će igrina radnja pratiti lik Jamesa Karre, detektiva koji traga za serijskim ubojicom. Koje je mjesto radnje pitate se? Pa New York, a nalazimo se u 2329. godini. James neće biti sam, detektivski posao će mu pomoći obavljati Sara Kai, stara policajka koja se prebacila u mlado tijelo.

Nobody Wants to Die igramo iz prvog lica, a možete očekivati dosta dijaloga, skeniranja i traženja stari, kao i rekonstruiranja kriminalističkih scena u prošlom vremenu.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.