back to top

Disney uložio velike novce u Fortnite!

OBJAVLJENO

Disney je trenutno najveća media kompanija na svijetu, a odlučili su uložiti 1,5 milijarde dolara u Fortnite i Epic Games. Ovim ulaganjem Disney si je osigurao posebni univerzum pun njihovih likova koji će biti povezani s Fortniteom. Star Wars, Marvel, Pixar i Avatar samo su neki od potencijalnih kolaboracija koje će nam biti dostupne. Doduše, neke smo već vidjeli u Fortniteu.

Trailer nam pokazuje kakvo to novo iskustvo očekuje igrače, vjerujem kako ćemo uskoro imati priliku zaigrati nešto slično LEGO Fortniteu ili Rocket Racingu unutar Fortnitea. Na kraju trailera jasno možemo vidjeti svijet koji je inspiriran Disneyevim likovima.

Ovim potezom šef Disneya, Bob Iger, odlučio je zakoračiti u svijet gaminga. U jednom intervjuu je rekao kako smatra da je ova suradnja ulaganje bez previše rizika, te da je ovo pravi potez za Disney. Osim naglaska na virtualne stvari unutar igre, igrači mogu očekivati fizičke stvari na koje će također moći trošiti svoj novac. Preostaje nam čekanje da vidimo hoće li ova suradnja imati velike rezultate.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.