back to top

Diablo IV došao do 10 milijuna igrača

OBJAVLJENO

Početkom lipnja Diablo IV su zaigrali samo oni igrači koji su kupili skuplju verziju igre, no do kraja mjeseca igru je zaigrao rekordan broj igrača. Do kraja drugog poslovnog kvartala, Diablo IV se prodao u više primjeraka nego bilo koji drugi naslov nakon 30 dana od izlaska nekog Blizzardovog naslova. Ovo je pokazatelj da Blizzard trenutno poslu jako dobro, a ne pišemo često o njima. Ovo je prvi puta od kada postoji kompanija da su došli do zarade od preko milijarde dolara u jednom poslovnom kvartalu.

Diablo IV došao do 10 milijuna igrača TEHIX

Kada bi usporedili ovaj prihod s prošlogodišnjim u istom kvartalu, Blizzardovi prihodi su veći za 160%. Dok je čista zarada trostruko veća od prošle godine. Blizzard trenutno prolazi kroz svoj najefikasniji period, a uskoro treba doći i do spajanja s Microsoftom. Ovo je vrlo dobar pokazatelj onoga što bi nas potencijalno moglo dočekati kada dođe do ovog spajanja. Iako se igrači puno više fokusiraju na benefite od Activisiona nego od Microsofta, no dobro. Svakako Blizzard očekuje jedno vrlo zanimljivo razdoblje, te bi igrači trebali biti uzbuđeni.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.