back to top

Diablo 4 navodno izlazi slijedeće godine

OBJAVLJENO

Ako je vjerovati još uvijek neslužbenim informacijama koje stižu od strane prilično pouzdanih izvora, Diablo 4 bi trebao izaći već na samom početku iduće fiskalne godine. Prema informacijama koje nam donose poznati insideri Nick Baker i Jez Corden, Diablo 4 bi se u prodaji trebao pojaviti tijekom travnja iduće godine.

Kako su oba insidera detalje objavili gotovo istovremeno, Baker tijekom Xbox Era podcasta, a Corden u članku za Windows Central, a prema onome što su doznali od svojih izvora, puna verzija Diabla 4 bi trebala stići tijekom travnja, dok je launch njene early access verzije navodno planiran za veljaču.

Diablo IV biti će lansiran 2023. na Windows PC-u, Xbox One X|S, Xbox Series X|S, PlayStation 4/5 te će na konzoli igrači također moći ubijati demone rame uz rame s prijateljem kroz couch-co-op.

Potvrdu svih ovih informacija vjerojatno ćemo dobiti najkasnije tijekom ovogodišnjeg The Game Awardsa, koji nas očekuje 8. prosinca, gdje bi sama igra trebala dobiti prvi konkretniji marketinški “poguranac” kao uvertiru u veliku kampanju koja će potom uslijediti.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu