back to top

Developeri koji su napravili Golluma više neće raditi igre

OBJAVLJENO

Daedalic Entertainment, njemački studio koji stoji iza igre The Lord of the Rings: Gollum, prolazio je kroz mnoge promjene nakon izbacivanja njihove igre. Naime, Gollum na Metacriticu i dalje ima vrlo nisku ocjenu od 34. Podsjećamo kako je igra proglašena najgorom ove godine, a tek smo na pola 2023.

Studio je otkazao novu Lord of the Rings igru koja je bila u razvoju i kojom su trebali opravdati svoje ime. No, nažalost Daedalic više uopće neće raditi igre. Ubuduće će Daedalic Entertainment biti samo izdavač igara. Tvrtka je najavila osam “obećavajućih” izdanja za ovu financijsku godinu.

Kao rezultat ovog razvoja događaja Daedalic smanjuje neodređeni broj pozicija. Studio je rekao da će podržati odlazeće programere uz pomoć u pronalaženju novog posla unutar njihove mreže. Time su mislili na potencijalni posao u francuskom Naconu, jer je Daedalic u njihovom vlasništvu.

Iako studio više ne izrađuje igre, poručili su kako se sprema još barem jedno ažuriranje za Golluma kako bi pomogli da igra bude u boljem stanju.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.