back to top

Developeri koji stoje iza hit naslova Palworld su se pohvalili sa svojim brojkama

Igra je vani tek mjesec dana

OBJAVLJENO

Nedavno smo pisali kako Palworld nije više toliko dominantan na Steam platformi. Dokaz tome je pad istovremenih igrača s preko 2 milijuna na oko 400 tisuća, no to su i dalje brojke na kojima mnogi zavide. Developeri koji stoje iza ovog naslova, Pocketpair, pohvalili su se s količinom prodanih kopija. Naime, Palworld je prodan u čak 15 milijuna kopija na Steamu, a na Game Passu je skupio 10 milijuna igrača. Top tri najuspješnija Pokemon naslova su skupila 31 milijun (Pokemon Red, Blue and Yellow) , 26 milijuna (Pokemon Sword and Shield) i 21 milijun (Pokemon Scarlet and Violet) igrača.

Developeri su još dodali kako im je glavni cilj ukloniti sve bugove koje igra trenutno ima. Osim toga, žele se riješiti cheatera kojima, kako oni kažu, nije mjesto u ovoj igri. S obzirom na to da je u zadnje vrijeme dosta aktualna tema oko servera, treba primijetiti kako Palworld unatoč velikim brojkama igrača nema problema sa serverima. S druge strane tu je Helldivers 2 koji je muku mučio sa stabilizacijom svojih servera, upravo zbog velikog broja igrača.

POVEZANO

Ghostrunner Tehix
The Rogue Prince of Persia Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.