back to top

Deseti mjesece izgubio je jedan naslov, riječ je o Alone in the Dark

OBJAVLJENO

Svi su već upoznati s činjenicom kako velik broj udarnih naslova izlazi u desetom mjesecu ove godine. Reda radi, ponovit ćemo samo neke od naslova koji nam dolaze. Assassin’s Creed Mirage, Alan Wake 2, Marvel’s Spider-Man 2, Ghostrunner 2, Forza Motorsport… Sve te igre, i još puno drugih će izaći u rasponu od mjesec dana. Samim time mnogi igrači neće isprobati sve udarne naslove, a kamoli one manje popularne, ali i dalje zanimljive.

Prvi developeri koji su postali svjesni tog problema su THQ Nordic. Ova ekipa austrijskih izdavača igara odlučila je svoj Alone in the Dark prebaciti za prvi mjesec 2024. godine. Alone in the Dark je horor avantura čiji su developeri poznati po naslovima kao što su Destroy All Humans! 1 i 2. Novi datum izlaska ove igre zakazan je za 16.01.2024.

Alone in the Dark je spremna za izlazak, no developeri ne žele da se njihov rad zasjeni drugim udarnim naslovima. Pametan je ovo potez developera jer dodatno vrijeme već gotovoj igri ne može štetiti. Vrlo je vjerojatno da će do samog datuma izlaska igra biti u savršenom stanju i spremna za igrače.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.