back to top

Death Stranding 2 ponovno ima jedan od najluđih trailera

Što sve Hideo neće smisliti!

OBJAVLJENO

Death Stranding 2 najavljen je za 2025. godinu, a trailer nam samo još jednom dokazuje kakav je Hideo Kojima genijalac. Suvišno je spominjati sve što sam vidio u traileru, to stvarno morate sami pogledati. Od bebe kojoj curi nešto crno iz očiju, do potencijalnog glavnog negativca koji izgleda kao gitarist KISS-a. Ali ni to nije sve, naravno da su prisutni robotski samuraji i mala lutkica koju Sam nosi sa sobom da mu pravi društvo.

Doduše, pogriješio sam, puni naziv igre je sada Death Stranding 2: On the Beach, naslov koji je dobio trailer od 9 minuta. Kojima je unutar tih devet minuta odlučio prikazati sve što se moglo prikazati, ali znamo da će nas igra još minimalno deset puta iznenaditi za vrijeme igranja. Scene koje vidimo u traileru su, u Kojiminom stilu, bizarne i totalno lude. Mislim igra će imati ovratnike koji ti pale cigare…

E sada, u nekoliko rečenica ću probati sumirati svu ovu ludost. Dakle, glavna baza u Death Stranding 2 je leteći brod – DHV Magellan. Igra bi i dalje trebala biti svojevrsni walking simulator, gore spomenuta lutka će nam praviti društvo u našim šetnjicama. Sam će moći lutati po pustinjama, močvarama i planinama, također će se vratiti njegov motor. Veliki zaplet u gameplayu bi trebale biti prirodne nepogode, pa ćemo se tamo moći naći u sred poplave, lavine ili nekih drugih loših situacija za našeg Sama. Death Stranding 2 bi trebao staviti naglasak na napucavanje i akciju, a Higgs izgleda kao KISS-ovac. I za kraj, postoji nekakva supstanca Tar, koja stvara nadnaravna bića.

Sve u svemu, Death Stranding 2: On the Beach, bi trebao biti totalna ludnica. Igra je trenutno u razvoju za PlayStation 5 konzolu, a izlazak se veže uz 2025. godinu.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.