back to top

Deadpool & Wolverine je dobio novi trailer koji nije razočarao!

"Let's f**king go!"

OBJAVLJENO

Nadolazeći Deadpool & Wolverine film novim trailerom samo je potvrdio naše pretpostavke. Čisto sumnjamo da će nas film razočarati, barem ako je suditi po posljednja dva trailera koja smo dobili. Deadpool & Wolverine će biti krvav, smiješan i prost, drugim riječima, pravi film koji možete pogledati s vašom obitelji.

Ovaj trailer nam je otkrio i moto kojeg ćemo kroz film dosta čuti – LFG. Odnosno, “Let’s f**king go!”, što je ponovno toliko u stilu Deadpoola da jednostavno ne možete mrziti ovaj film. Moto je u traileru bio izgovoren od strane Wolverinea i Deadpoola. No, nije sve samo smiješno, krvavo i vulgarno u ovom filmu. Trailer nam je otkrio nešto o samom zapletu ovog filma i upoznao nas je s glavnim negativcem. Prvo, doznali smo kako je verzija Wolverinea koja će se udružiti s Deadpoolom, ona verzija koja nije uspjela spasiti svoj svijet. Drugo, negativac, odnosno “zlikovka” s kojom će se naš duo suočiti je Cassandra Nova. Riječ je o liku koji se javljao isključivo u stripovima, a ponajviše u onima vezanim za X-Men.

Deadpool & Wolverine stvarno izgleda kao vrlo zabavan film koji nas neće razočarati. Hoće li to biti istina, saznat ćemo 26. srpnja kada film gledamo na velikim platnima!

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.