back to top

Dead Rising Deluxe Remaster igramo u 4K i 60 FPS-a

OBJAVLJENO

Nedavno, Capcom je najavio Dead Rising Deluxe Remaster, potpuno osvježenje naslova iz davne 2006. godine. O ikoničnosti tog naslova ne moramo previše pričati, dovoljno je da znate kako je upravo Dead Rising totalno promijenio koncept igara koje u fokusu imaju zombije. Tim koji stoji iza ovog naslova je potvrdio kako 18. rujna ove godine igramo Deluxe Remaster.

Već tada smo dobili trailer, ali sada je prikazana razlika u grafici. Capcom je komentirao kako je ovaj remaster zapravo više poput potpunog remakea, s obzirom na to da je napravljen za rad u 4K pri 60 FPS-a i da je konstruiran korištenjem RE Enginea. RE Engine je korišten za igre kao što su: Resident Evil Village, Monster Hunter Wilds, Dragon’s Dogma 2 i Street Fighter 6.

Iz Capcoma su se pohvalili kako su za vrijeme stvaranja Dead Rising Deluxe Remastera odlučili promijeniti originalno sučelje, te su uveli značajku automatskog spremanja. U originalnom naslovu morali ste pronaći određene lokacije na kojima ste mogli spremiti svoj napredak, a sada to više neće biti slučaj. Ali, to nije sve, Capcom je već pripremio dodatni sadržaj koji će biti lansiran malo nakon izlaska igre. Riječ je o glazbi i kostimima koje možete nositi dok istražujete Willamette Mall.

Prošlo je gotovo desetljeće otkako je Dead Rising 4 objavljen, a okorjeli fanovi serijala su jedva čekali jedan ovakav projekt.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.