back to top

Dead Rising Deluxe Remaster dolazi ove godine!

OBJAVLJENO

Vrlo neočekivana vijest je upravo isplivala na internetu. Jedan od najboljih naslova o zombijima dobiva svoj remaster, a naravno da pričam o Dead Risingu. Prvi put ova je igra objavljena 2006. godine, HD remaster je izašao 2015. godine, a sada 2024. godine dobivamo Deluxe Remaster izdanje. Ovaj remaster bi trebao stići na Xbox Series konzole, PlayStation 5 i PC kasnije ove godine!

Dobili smo i kratki teaser trailer u kojem je Capcom prikazao kratki isječak igre koja je privukla mnoge gamere prije gotovo dvadeset godina. Dead Rising je započeo svoj serijal naslova o zombi apokalipsi u otvorenom svijetu koji je gotovo dva desetljeća dominirao ovim žanrom. Riječ je o naslovu koji je imao odličnu akciju i ubijanje horda zombija. Ono što je igri davalo određeni šarm su bizarna oružja koja je igrač mogao koristi kako bi preživio. Dead Rising je zasigurno franšiza koja je ostavila traga u povijesti gaminga.

Podsjećamo kako je posljednja Dead Rising igra objavljena 2016. godine i iako nije bila veliki hit kao njeni prethodnici, privukla je okorjele fanove serijala. No, od 2016. godine ovaj je serijal propao u zemlju i nismo dobivali nikakve vijesti, osim naravno nekoliko curenja informacija o otkazanom projektu.

Čekali smo i dočekali, Capcom sada priprema veliki povratak ovog serijala kojem ćemo svjedočiti već ove godine!

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.