back to top

Dead by Daylight je najavio novu kolaboraciju!

OBJAVLJENO

Dead by Daylight najavio je svoju novu kolaboraciju i to s poznatim heavy metal sastavom – Slipknot. Kolekcija koja dolazi u Dead by Daylight sastoji se od osam kozmetičkih proizvoda koji su naravno inspirirani heavy metal bendom. Za one najveće fanove ove igre to nije preveliko iznenađenje jer su informacije vezane za ovu kolaboraciju procurile već u svibnju 2023. godine. Danas, gotovo godinu dana kasnije, Dead by Daylight je najavio ovu kolaboraciju. Doduše, cijene su i dalje ostale misterij, jer developeri ne žele ništa otkrivati.

Što se tiče onoga što se zapravo nudi unutar ove kolekcije, ista uključuje sedam maski za Dead by Daylight Killerse. Nove maske namijenjene su: The Blightu, The Clownu, The Deathslingeru, The Hillbillyu, The Trapperu i The Wraith. Uz to, DLC paket dolazi s kompletnom opremom za The Legion (Frank), pod nazivom Subliminal Menace. Dalo bi se zaključiti kako je skin inspiriran Slipknotovim Sidom Wilsonom. Sid se često na pozornici pojavljuje u dugoj crvenoj haljini, a lice mu je skriveno iza jezive maske. Behavior Interactive se odlučio dodati u svoju igru ovu strašniju verziju, jer Sid Wilson nekada zna nositi i običnu plinsku masku. Ispod vam ostavljamo sliku svih sedam maski (na svojim ubojicama) i cijeli skin Sida Wilsona koje ćete uskoro moći pronaći u Dead by Daylightu.

Dead by Daylight 
Tehix

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.