back to top

Dead by Daylight dobiva novog ubojicu

OBJAVLJENO

Dead by Daylight je poznat po svojim ubojicama koji su specifični i unikatni. Prije nekoliko dana developeri su na svom službenom X profilu objavili kratki teaser koji je stravičan. Komentirati ispod objave su jako pozitivni i igrači su oduševljeni. Teaser traje nešto duže od minute, ali ne možemo jasno vidjeti nadolazećeg ubojicu u Dead by Daylight. Doduše, vriskovi koje je ispuštala osoba iza kamere govore dovoljno.

Naravno da je internet već sada pun teorija zavjere i potencijalnih urbanih legendi koje bi mogle doći u Dead by Daylight. Wendigo i Rake su dva stvorenja koja se najviše spominju po portalima i komentarima. Nekolicina komentara vezana je i za Skinwalkere, a skoro svi koji su pogledali ovaj teaser vidi jasne poveznice s filmom Blair Wich. Uz opis “Ovaj video je pronađen. Nije bio uređivan.” developeri nam nisu dali previše informacija o dolasku ovog ubojice.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.