back to top

Dead by Daylight dobiva novog ubojicu

OBJAVLJENO

Dead by Daylight je poznat po svojim ubojicama koji su specifični i unikatni. Prije nekoliko dana developeri su na svom službenom X profilu objavili kratki teaser koji je stravičan. Komentirati ispod objave su jako pozitivni i igrači su oduševljeni. Teaser traje nešto duže od minute, ali ne možemo jasno vidjeti nadolazećeg ubojicu u Dead by Daylight. Doduše, vriskovi koje je ispuštala osoba iza kamere govore dovoljno.

Naravno da je internet već sada pun teorija zavjere i potencijalnih urbanih legendi koje bi mogle doći u Dead by Daylight. Wendigo i Rake su dva stvorenja koja se najviše spominju po portalima i komentarima. Nekolicina komentara vezana je i za Skinwalkere, a skoro svi koji su pogledali ovaj teaser vidi jasne poveznice s filmom Blair Wich. Uz opis “Ovaj video je pronađen. Nije bio uređivan.” developeri nam nisu dali previše informacija o dolasku ovog ubojice.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.