back to top

Dave The Diver dolazi na PlayStation konzole i dobiva svoj besplatni DLC

OBJAVLJENO

Dave The Diver dolazi na PlayStation konzole u travnju ove godine. No, to nije sve, naime ovaj indie hit dobiva svoj besplatni DLC. Mintrocket je studio koji se nalazi iza ovog apsolutnog hita. Za sve koji ne znate, Dave The Diver je igra koja je danju fokusirana na ronjenje i istraživanje dubina, a preko noći držite svoj sushi restoran. Dave The Diver je igra koja ima odličnu vibru, zabavan gameplay i solidnu priču.

Tijekom State of Playa Mintrocket je najavio kako igra dolazi na PlayStation 4 i PlayStation 5 konzole u travnju ove godine. Osim toga, Dave The Diver dobiva besplatni DLC koji će biti temeljen na Godzilli. Da, dobro ste pročitali ova mirna i opuštajuća igra donosi Godzillu u sklopu ovog DLC-a. Trailer nije otkrio puno, a treba spomenuti kako dodatni sadržaj neće biti dostupan do svibnja ove godine. Do tada bi trebali dobiti još jedan trailer koji će nam bolje pokazati što će to Kaiju raditi u ovoj igri.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.