back to top

Danas u EA Sports FC 24 dolazi Future Stars tim dva

OBJAVLJENO

Danas u EA Sports FC 24, u 19:00 h, izlazi drugi dio Future Stars proma, odnosno dolazi drugi tim. Obično je drugi tim bolji od prvoga, donosi neke bolje kartice i zanimljivija imena, a to je slučaj i ovoga puta. Ponovno je naš dragi Fut Sheriff iskopao sva imena koja možemo očekivati tijekom ovog proma. Tim dva će također sadržavati ikone i obične igrače, a svi će imati po dva PlayStyle plusa. Sve u svemu očekuje nas zanimljivih tjedan dana lova na ove nove kartice.

Cijela lista igrača izgleda zanimljivo, a predvode ju imena kao što su: Moukoko, Nico Williams, Palmer, Zirkzee, Olise, Zaïre-Emery i Højlund. Dok na listi ikona imamo Rivalda, Smith, Zica, Cannavara i Zidanea. Ponovno ću staviti cijelu listu igrača da možete i sami pogledati što nas to sve čeka. Fut Sheriff je objavio i neke informacije vezane za Fantasy FC, što bi trebao biti idući promo koji dolazi u EA Sports FC 24. Doduše, siguran sam kako ćemo više informacija dobiti u nadolazećem tjednu.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.