back to top

Danas u EA Sports FC 24 dolazi Future Stars tim dva

OBJAVLJENO

Danas u EA Sports FC 24, u 19:00 h, izlazi drugi dio Future Stars proma, odnosno dolazi drugi tim. Obično je drugi tim bolji od prvoga, donosi neke bolje kartice i zanimljivija imena, a to je slučaj i ovoga puta. Ponovno je naš dragi Fut Sheriff iskopao sva imena koja možemo očekivati tijekom ovog proma. Tim dva će također sadržavati ikone i obične igrače, a svi će imati po dva PlayStyle plusa. Sve u svemu očekuje nas zanimljivih tjedan dana lova na ove nove kartice.

Cijela lista igrača izgleda zanimljivo, a predvode ju imena kao što su: Moukoko, Nico Williams, Palmer, Zirkzee, Olise, Zaïre-Emery i Højlund. Dok na listi ikona imamo Rivalda, Smith, Zica, Cannavara i Zidanea. Ponovno ću staviti cijelu listu igrača da možete i sami pogledati što nas to sve čeka. Fut Sheriff je objavio i neke informacije vezane za Fantasy FC, što bi trebao biti idući promo koji dolazi u EA Sports FC 24. Doduše, siguran sam kako ćemo više informacija dobiti u nadolazećem tjednu.

POVEZANO

Assassin's Creed Mirage Tehix
Take-Two Interactive Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.