back to top

Danas dolazi Versus tim 2 u EA Sports FC 24!

OBJAVLJENO

Danas u 19:00h u EA Sports FC 24 dolazi drugi Versus tim. Versus promo je započeo prošli petak, kada su u igru došli Fire VS Ice kartice. Svaki igrač dobiva dvije verzije svoje kartice, jednu vatrenu drugu ledenu, a kartice se razlikuju po ocjenama. Kako je to već uobičajeno za zadnjih nekoliko EA Sports igara, sve kartice su već otkrivene od strane Fut Sheriffa.

Dakle, najzanimljivija imena s liste su Rodri, Rudiger, Tomori, Gakpo, Joao Felix, Isco i Alexis Sanchez. No, oni nisu jedini, bit će još nekoliko nogometaša i nogometašica. S obzirom na to da krajem prvom mjeseca u EA FC 24 dolazi TOTY, developeri su i ove godine odlučili dodati TOTY Icons. Na toj su se listi našle ikone poput Matthäusa, Xavija, Ribery, Vieira i Ronaldo (debeli).

Osim drugog Versus tima, u prijepodnevnim satima, u EA FC 24 došao je POTM Premier Lige iz 12. mjeseca prošle godine. Riječ je naravno o Dominicu Solankeu koji je nosio Bournemouth kako u tom mjesecu tako i kroz cijelu sezonu.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.