back to top

Dan 2 IEM Rio Major: domaće ekipe ispadaju, a slabiji timovi dominiraju

OBJAVLJENO

Završio nam je i drugi dan IEM Rio Major Challangers faze. Dvije ekipe su osigurale plasman na Legends fazu, a dvije ekipe su se oprostile od Majora.

Jučer smo imali miješan raspored Bo3 i Bo1 duela koji su najčešće odlazili i na overtime. Bo3 mečevi se igraju kada obje ekipe igraju ili za prolaz dalje ( 3 pobijede ) ili borbu za opstanak ( 3 poraza ).

Drugi dan IEM Rio Major

3W-0L

Dvije 3W-0L ekipe su nam MOUZ i Bad News Eagles. MOUZ možda i nije veliko iznenađenje ovdje, ali njihov “suparnik” Bad News Eagles je malo veće iznenađenje. Bad News Eagles su imali dobar Major u Antwerpu isto ove godine, no nakon njega nisu izgledali najbolje. Bad News Eagles je možda i uz sreću došao do ovog rezultata zbog vrlo laganog rasporeda.

2W-1L

Ovdje će se danas šest ekipa boriti u Bo3 duelima za prolaz dalje. Tu imamo FURIU, BIG, GamerLegion, Outsiders, Fnatic i 9z. GamerLegion i Fnatic su ovdje došli nakon poraza u 2W-0L rasporedu, dok su ostali timovi jučer kroz Bo1 duel došli do svoje druge pobjede.

1W-2L

Isto kao i ekipe u 2W-1L rasporedu, ove ekipe isto igraju s pritiskom. Poraz ovdje bi značio oproštaj od Majora, dok pobjeda daje zadnju šansu. Ovdje su isto šest timova, a to su Cloud9, OG, Evil Geniuses, Vitality, IHC i Grayhound. Dva velika iznenađenja ovdje su uveliko Cloud9 i Vitality. Cloud9 je jučer igrao Bo3 meč protiv Imperial za opstanak na Majoru u kojem su izašli kao pobjednici. Vitality je izgubio od Outsidera i sada su na samo jednom porazu od ispadanja.

0W-3L

Dvije ekipe su se morale već rano oprostiti od Majora, a obje ekipe na žalost navijača su domaće brazilske. Radi se o Imperialu i 00Nationu. Obje ekipe s par iskusnih igrača koji su prije dominirali, no nisu bili dovoljni za ostatak svoga tima te nažalost su se oprostili od navijača i samog Majora.

Na rasporedu za treći dan nas čeka puno zanimljivih mečeva, a sada su svi Bo3 mečevi što bi moglo promijeniti potpuno rezultate nekih ekipa. Evo kako stoji cijeli raspored:

Treći dan IEM Rio Major raspored

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D